Un dels partits del Palafrugell. // MANU BOUTUREIRA

El Palafrugell ha mostrat una de les millors cares de la temporada a casa del Liceo, el líder de l’OK Lliga, malgrat que han caigut derrotats per 4 a 2. La superioritat en totes les línies del Liceo s’ha constatat especialment a la segona part, malgrat la fermesa i solidesa dels palafrugellencs.

Un gol al minut 19 de Xavier Aldrich omplia d’optimisme al conjunt entrenat per Xavier Garcia. De fet, els blanc-i-negres han marxat al descans avançats al marcador.

A la represa, cap al 33′, Josep Lamas ha empatat pel Liceo. Ara bé, la resposta del club baixempordanès ha estat immediata, ja que al 34′, Gerard Pujol tornava a avançar al Palafrugell. Al 37′, el Liceo tornava a igualar l’electrònic, gràcies a un tant de Marc Coy. Dos minuts després, els gallecs ja imposaven la seva llei posant el 3-2, obra de César Carballeira. Uns 60 segons després, la distància s’ampliava a favor dels verd-i-blancs gràcies a Martín Payero.

El Palafrugell tanca la jornada 18 en quinzena posició, amb 8 punts. Els blanc-i-negres necessiten sumar urgentment, i no ho fan des de fa més d’un mes.