Un gran Palafrugell planta cara al Barça però no pot evitar una nova derrota

Enorme esforç del Palafrugell davant del líder, que li permet mantenir encara alguna esperança de revertir la seva preocupant situació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Corredor Mató tenia un complicadíssim test contra l’incontestable líder de l’OK Lliga, i ha sortit decidit a lluitar des del primer moment. Amb molta empenta, un matiner gol de Romà Bancells als 47 segons posava per davant els palafrugellencs i servia com a declaració d’intencions.

Després del gol, l’esperada reacció dels blaugranes ha estat fulminant, i Alabart empatava als 2 minuts. A continuació, el porter local Xevi Puigbí s’ha erigit en protagonista amb gran aturades, però al minut 15 no podria evitar el gol de Llorca que adelantava el Barça.

Malgrat tot el Palafrugell no ha defallit, i amb un xut llunyà de Ceschin tornava a igualar el marcador. Posteriorment, Sergi Canet i una altra vegada Ceschin establirien un sorprenent 4 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, 2 gols seguits del golejador blaugrana Bargalló servien per a equilibrar un cop més el resultat, i poc després Alabart de falta directa adelantava de nou els visitants. El Barça havia engegat la màquina, i en un tres i no res un altre gol de Bargalló establia el 4 a 6. Marc Figa, mitjançant un penal molt ben executat, tornava a posar el Palafrugell dins del partit, però malgrat els intents del seu equip, el Barça no s’ha deixat sorprendre i ha aguantat amb el 5 a 6 fins al final.

Enorme esforç del Palafrugell davant del líder, que li permet mantenir encara alguna esperança de revertir la seva preocupant situació. No oblidem que el Barça ha igualat amb aquesta suada victòria el seu millor inici de Lliga des de la temporada 2004-2005, amb 17 triomfs consecutius.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...