8.5 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Un restaurant de Platja d’Aro reclama 175.000€ a l’Ajuntament

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El restaurant La Pèrgola del Passeig Marítim de Platja d’Aro ha presentat una reclamació de responsabilitat patrimonial contra l’Ajuntament pels danys i perjudicis que han dit que els ha provocat llogar aquest establiment, ja que es tracta d’un restaurant que no pot utilitzar la cuina perquè no hi ha sortida de fums, segons ha defensat Fecasarm, i aquest fet no es va concretar en un certificat del desembre de 2016 sobre el canvi de gestor del local, segons ha informat el Diari de Girona.

El 10 de febrer del 2017, en un acord amb l’Ajuntament de canvi de titularitat, s’hi va concretar que l’activitat és de bar-restaurant sense cuina, de manera que Lunda Europe SL, que gestiona ara el local, no hagués firmat el traspàs. Segons ha dit Boadas de Quintana, secretari general de Fecasarm, en el certificat del 29 de desembre s’hi hauria d’haver especificat que no es podia utilitzar la cuina. Lunda Europe SL reclama a l’Ajuntament l’import del traspàs, la inversió que han hagut de fer al local i la limitació alhora d’oferir plats, que serien un total de 175.559,78€.

La Regidora d’Activitats Dolors Guirado ha dit que la finca ja arrossegava problemes perquè un dels anteriors gestors debia 41.212,59€, cosa que El Gairo 2015 SL tampoc va explicar a Lunda Europe SL i el Consell Comarcal els va reclamar a aquesta nova societat gestora. Per això Lunda Europe SL ha presentat una querella contra la societat que els va traspassar el negoci per estafa.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies