{city}. 06/09 2017.. Âlex Nogué inauguració de l'exposicións Viatgeres de la Diputació de Girona a la {location} . Ddgi Foto: Eddy Kelele

“Un tren en pot amagar un altre” és la nova exposició que s’inaugurarà demà a les 19h al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. L’artista, Àlex Nogué, ha guanyat amb aquesta mostra el cicle Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona, i pretén explicar que una imatge pot contenir molt més del que veiem. D’aquesta manera, porta per títol el missatge que es pot trobar als cartells de les estacions de tren franceses, “un tren en pot amagar un altre” (Un train peut en cacher un autre), i experimenta sobre com percebem les imatges. Segons ha explicat, durant el dia ens envaeixen milers d’imatges i “ens han fet desenvolupar una habilitat per identificar-ne el significat immediat”, però hem perdut la capacitat “d’embadalir-nos i de reconstruir-les des de l’experiència de cada persona.”

Així doncs, amb un conjunt de fotografies de paisatge de la Vall d’en Bas modificades amb pintura i collage, pintura acrílica sobre fusta i una instal·lació, ens convida a reflexionar els missatges de les imatges i a redescobrir-les.

Àlex Nogué (1953) és artista visual i catedràtic de la UB, i normalment treballa amb el paisatge i les metàfores. Aquesta exposició és itinerant i es podrà veure al Museu de la Mediterrània fins el 29 d’octubre.

Consulta les dates a la nostra agenda

Un tren en pot amagar un altre