El vi Masia Carreras Blanc del celler Martí Fabra ha estat elegit com el millor de Catalunya en els premis T del Vino 2025, que concedeix la revista Tapas Magazine, editada pel grup Forbes. Joan Fabra, enòleg i copropietari del celler de Sant Climent Sescesbes, va rebre el guardó de mans de la periodista Núria Marín en una cerimònia celebrada recentment a Madrid. La gala, organitzada per la mateixa Tapas Magazine, la publicació gastronòmica del grup Forbes, es va celebrar en el club privat que l’empresa de comunicació té a la capital espanyola, la Forbes House, amb la presència de representants del món gastronòmic, cultural i econòmic del país, a més dels responsables dels disset cellers distingits, un per cada comunitat autònoma.
El celler Marti Fabra explica precisament que el Masia Carreras Blanc és «un vi singular, que neix de la vinya dels Estanys. Es tracta d’una vinya de principis de segle plantada majoritàriament de carinyena blanca, però on també hi trobem carinyena roja, garnatxa blanca i roja i altres varietats antigues i minoritàries». Sobre el procés d’elaboració del vi, els responsables del celler afegeixen que «la verema es fa d’una sola passada, de manera que és la mateixa vinya la que dona el cupatge del vi», que «reposa 12 mesos en bota de roure i té una gran capacitat d’envelliment en ampolla». Joan Fabra ha estat entrevistat al proggrama DE CAP A CAP, amb joan Bosch