9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Una trentena de comerços del Baix Empordà formen part de la plataforma de comerç local en línia “A casa en un clic”

Concretament, 24 comerços de Begur i 8 de Torroella veuen aquesta plataforma com un aparador del seu local a tota la província. Tot i això, sembla que la plataforma no està tenint gaire èxit entre la clientela del Baix Empordà, almenys pel que fa a vendes directes

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“A casa en un clic” és una plataforma creada ja fa uns mesos per la Diputació de Girona que agrupa 1067 comerços de tota la província. La Diputació la va posar a disposició de tots els ajuntaments per facilitar la compra digital als establiments dels municipis. Al Baix Empordà, s’hi van adherir Begur i Torroella de Montgrí.

Concretament, 24 comerços de Begur i 8 de Torroella, que veuen aquesta plataforma com un aparador del seu local a tota la província. Així ho explica la Berta, de Bombó La Pastisseria de Begur.

Tot i això, segons explica la Berta, sembla que la plataforma no està tenint gaire èxit entre els clients del Baix Empordà pel que fa a vendes directes a través d’Internet. També és el cas de la Mercè Gómez, propietària de la botiga de roba Per Tu de Torroella, que explica que no ha fet cap venda a través de la plataforma. Assegura que la gent busca un tracte més directe i que prefereix contactar per Whatsapp o Instagram abans que comprar en línia a través d’una pàgina web o de plataformes com “A casa en un clic”.

Malgrat que de moment la majoria de clients sembla que no s’han acostumat a utilitzar aquest tipus de plataformes, Mercè Gómez explica que l’important pels negocis és ser-hi i ser visibles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -