7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

Una trentena de comerços del Baix Empordà formen part de la plataforma de comerç local en línia “A casa en un clic”

Concretament, 24 comerços de Begur i 8 de Torroella veuen aquesta plataforma com un aparador del seu local a tota la província. Tot i això, sembla que la plataforma no està tenint gaire èxit entre la clientela del Baix Empordà, almenys pel que fa a vendes directes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

“A casa en un clic” és una plataforma creada ja fa uns mesos per la Diputació de Girona que agrupa 1067 comerços de tota la província. La Diputació la va posar a disposició de tots els ajuntaments per facilitar la compra digital als establiments dels municipis. Al Baix Empordà, s’hi van adherir Begur i Torroella de Montgrí.

Concretament, 24 comerços de Begur i 8 de Torroella, que veuen aquesta plataforma com un aparador del seu local a tota la província. Així ho explica la Berta, de Bombó La Pastisseria de Begur.

Tot i això, segons explica la Berta, sembla que la plataforma no està tenint gaire èxit entre els clients del Baix Empordà pel que fa a vendes directes a través d’Internet. També és el cas de la Mercè Gómez, propietària de la botiga de roba Per Tu de Torroella, que explica que no ha fet cap venda a través de la plataforma. Assegura que la gent busca un tracte més directe i que prefereix contactar per Whatsapp o Instagram abans que comprar en línia a través d’una pàgina web o de plataformes com “A casa en un clic”.

Malgrat que de moment la majoria de clients sembla que no s’han acostumat a utilitzar aquest tipus de plataformes, Mercè Gómez explica que l’important pels negocis és ser-hi i ser visibles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -