5.4 C
Pals
Dissabte, 4 febrer 2023
- Publicitat -

Vacunació massiva a l’antiga fàbrica d’Agglotap de Sant Feliu de Guíxols

La gran superfície de la nau permetrà que es puguin vacunar fins 60 persones per hora amb seguretat

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Departament de Salut ha demanat un espai de Sant Feliu de Guíxols per a poder fer vacunacions massives de Covid-19. L’espai escollit és la nau de l’antiga fàbrica d’Agglotap, ubicada al centre de Sant Feliu. L’Ajuntament considera que és l’espai més adient per la seva proximitat tant amb els habitants de la part baixa de la ciutat com amb els residents de la zona de Vilartagues i rodalies. A més, destaquen que la seva gran superfície permetrà que es puguin vacunar fins 60 persones per hora amb seguretat. L’alcalde del municipi, Carles Motas, explica en un vídeo publicat per l’Ajuntament que, amb aquestes vacunacions massives, es podrien administrar més de 1.000 dosis a la setmana.

Un altre punt que s’ha tingut en compte és l’aparcament: aquest espai té places de pàrquing al seu voltant, cosa que facilitarà que la gent hi pugui accedir amb vehicle propi. L’Ajuntament també ha explicat que alguns aparcaments es reservaran exclusivament a la vacunació. Carles Motas:

Tot i que no hi ha una data concreta de l’inici d’aquestes vacunacions, diversos operaris de la Brigada Municipal ja estan treballant per adequar l’espai. Entre les feines que s’han de fer hi ha arreglar els desperfectes dels elements estructurals i posar lavabos tant a l’interior com a l’exterior del local.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 4 febrer 2023

TRACKLIST 1. MJ Cole Feat Piri & Tommy Villiers - Feel It (Radio) 2. Vintage Culture Feat Izzy Bizu - If...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -