13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Els Trompats s’incorporen a l’organització de les Festes de Primavera

El passat mes de setembre Els Trompats van decidir deixar de fer carrosses, però també tenien clar que no volien deixar de treballar pel municipi. Per això, aquest any, col·laboren amb les Festes

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Imatge d’arxiu

La colla Els Trompats, de Palafrugell, s’incorpora a l’organització de Festes de Primavera. El passat mes de setembre van decidir deixar de fer carrosses, però també tenien clar que no volien deixar de treballar pel municipi. Per això, aquest any, col·laboren amb les Festes.

De fet ja fa cinc mesos que van decidir participar en l’organització i es van posar en contacte amb l’Ajuntament per començar a treballar. Marc Casanovas, president d’Els Trompats, assegura que el seu objectiu principal és acostar les Festes de Primavera als joves de Palafrugell i “assegurar el futur de les Festes”. 

Marc Casanovas explica que els Trompats poden aportar frescor, joventut i noves idees. Noves idees, també, per l’any que ve, per celebrar els 60 anys de les Festes de Primavera.

Finalment, Els Trompats també fan una crida a totes les entitats de Palafrugell a implicar-se i “col·laborar per fer cada dia més gran aquest Patrimoni d’Interès Nacional”. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -