VÍDEO: Així ha arrencat la Ganxotrail 2022

Es van haver d'ampliar les inscripcions per l'alt nombre d'inscrits

- Publicitat -

Unes 600 persones participen aquest diumenge 16 de gener de 2022 a la tercera edició Ganxotrail de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta cursa de muntanya a través del massís de l’Ardenya, l’organitza el Centre Excursionista Montclar, i recorre els racons més representatius de Sant Feliu de Guíxols.

La prova consta de dos circuits circulars de 16, la modalitat cursa, i 10 quilòmetres, la modalitat marxa, per muntanya que permeten descobrir racons emblemàtics, tant de la costa marítima com de la muntanya, amb un recorregut majoritàriament per pistes i corriols de terra. Un dels organitzadors, en Jordi Casellas, explicava que l’acollida de la cursa ha estat tan bona que han hagut d’ampliar el nombre d’inscrits en la modalitat de marxa. 

A última hora els han fallat entre 60 i 70 corredors pel tema covid. En Jordi Casellas, explica que per l’edició de l’any que ve esperen que el Covid-19 els deixi celebrar una edició més normal de la cursa. També preveuen que a mesura que la cursa creixi en edicions ho faci també en nombre de participants.

De moment, podem gaudir de moments com la sortida de la Ganxotrail d’avui a Sant Feliu de Guíxols, just davant de la Platja Gran. 

 

- Publicitat -