6.4 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

Visca els carrers peatonals (amb tota la flexibilitat del món)!

"La notícia és que el carrer Sant Sebastià de Palafrugell passarà a ser peatonal"

El més llegit

Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ens agrada generar debat quan és pel benefici de la comunitat. I al segle XXI, els debats que sempre es feien a la barra del bar, o a la feina, o mentre anaves a fer la compra, ara es fan més transparents i han passat a les xarxes socials.

I cada vegada que us expliquem una notícia com la que obre avui el Supermatí, ens agrada veure les reaccions a les xarxes socials. La notícia és que el carrer Sant Sebastià de Palafrugell passarà a ser peatonal. I això ha generat opinions a favor i en contra. Els ho critiquen, veuen amb por els set mesos que duraran les obres, durant les quals el carrer estarà, per força, aixecat d’una manera o altra. També veuen amb mals ulls complicar encara més la mobilitat pel centre del poble.

Transformació del centre de Palafrugell: el carrer Sant Sebastià serà pels vianants

Però hi ha qui celebra la decisió perquè farà més fàcil passejar per aquest carrer. Jo em compto entre aquests darrers. Crec que sempre és bo eliminar cotxes per on hi ha persones, sempre que hi hagi bones alternatives per deixar el cotxe una mica més allunyat i sigui còmode arribar fins on sigui.

I tot això, amb les excepcions que calgui. Que els residents, òbviament, hi puguin passar, i també les persones amb mobilitat reduïda. Visca els carrers peatonals, amb tota la flexibilitat del món, està clar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Celebra Sant Jordi amb el programa especial a Ràdio Capital!

Serà un programa amb Eugènia Güell, Mar Coll, Anna Salvador, Nerea Cabello, Martí Saguer, Jordi Gafas, Miquel Curanta i Paula Brines, que us faran viure el Sant Jordi com mai l'heu viscut!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -