11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

Voluntaris netejaran el litoral i el fons marí de les platges de Calella i Llafranc

L’activitat està organitzada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell i la fundació WE CARE de la marca Delicious & Sons, qui coordinarà la neteja de la sorra amb voluntaris a les platges de Port Pelegrí i de Llafranc.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper dissabte 18 de setembre a partir de les 10 del matí es realitzarà la jornada “Netegem la Mediterrània”, una activitat de voluntariat per a la neteja de les platges i del fons marí de Llafranc i Port Pelegrí de Calella de Palafrugell.

L’activitat està organitzada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell i la fundació WE CARE de la marca Delicious & Sons, qui coordinarà la neteja de la sorra amb voluntaris a les platges de Port Pelegrí i de Llafranc. A més, l’acte comptarà amb la col·laboració del centre d’immersió Poseidon Diving Costa Brava i de l’empresa Custom Sailing Costa Brava per el paddle surf a la platja del Port Pelegrí. A la platja de Llafranc es comptarà amb la col·laboració dels centres d’immersió Triton Diving i Barracuda Diving i de l’empresa de caiacs Tourist Service.

L’objectiu de la jornada és, a més de la retirada de residus, conscienciar a la ciutadania de la importància de conservar l’ecosistema marí i evitar abocar residus al medi natural.

Aquest any, degut a les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19, tota la platja de Port Pelegrí romandrà tancada el dissabte 18 des de les 8 fins a 2/4 d’1, i només hi podran accedir els voluntaris per fer la neteja. Així mateix, també es tancarà una part de la platja de Llafranc.

Durant l’edició de l’any passat, a la platja de Port Pelegrí hi van participar 120 voluntaris a la neteja a peu de la platja i els entorns, 12 voluntaris amb paddle surf que van netejar la superfície del mar, i 25 submarinistes que van fer la immersió a la zona del Golfet. Pel que fa a la platja de Llafranc hi van col·laborar 23 submarinistes i 62 voluntaris repartits en 38 caiacs. En total es van recollir 128 kg de residus de les platges de Palafrugell.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -