13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Wonder, el nou àlbum de Shawn Mendes

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Wonder és el quart treball d’estudi del cantant procedent del Canadà, Shawn Mendes, el qual va veure la llum el passat 4 de desembre. Aquest àlbum ha rebut molt bones crítiques i d’altres que el qualifiquen com un disc amb poca originalitat.

Després d’escoltar tots els temes, puc afirmar que té bones cançons i d’altres que manquen d’originalitat. Per exemple, ‘Higher‘, ‘24 Hours‘ o ‘Teach Me How To Love‘ són cançons molt repetitives i que personalment, no em fan sentir res especial.

Monster‘ és un senzill amb la col·laboració del famós cantant Justin Bieber o millor dit, un tema de Justin Bieber amb la col·laboració de Shawn Mendes perquè l’estil de Justin es menja per complet el de Shawn i acaba sent una de la resta de cançons de Justin.

Per mi, el disc se salva per ‘Wonder‘ i ‘Piece Of You‘, les millors cançons de tot el disc. ‘Wonder‘ conté unes harmonies i unes intervencions del cor, que fan el tema molt especial, mentre que ‘Piece Of You‘ comença sent una cançó amb elements semblants a Feeling Good de Michael Bublé i acaba pegant un canvi d’estil bestial que converteixen el tema en prou diferent de la resta.

El disc inclou una improvisació de l’artista amb una base amb la guitarra. Per ser una improvisació, ‘Can’t Imagine‘, té molt bon potencial pel punteig amb la guitarra que té com a base, però la lletra és la mateixa durant els dos minuts que dura. M’esperava molt més d’una improvisació d’un artista de tal nivell com ho és Shawn Mendes.

A més a més, la versió deluxe de l’àlbum compta amb la interpretació del tema ‘The Christmas Song‘ de Nat King Cole, junt amb Camila Cabello. Amb aquesta cançó, per cada deu milions de reproduccions, es donaran 10.000 dòlars a Feeding America mitjançant The Shawn Mendes Fundation.

Personalment coincideixo amb la crítica que situa el disc com un treball amb poca originalitat, però he d’admetre que conté algun tema prou especial.

 

 

L’entrada Wonder, el nou àlbum de Shawn Mendes ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -