22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

La xarxa d’aigua potable i sanejament de Santa Cristina d’Aro arribarà a Solius

L'extensió de les xarxes es farà en dues fases i s'extendrà fins el monestir de Santa Maria de Solius

Anna Pujol
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La xarxa de potabilització i aigua de Santa Cristina d’Aro arribarà fins a Solius i la urbanització de Can Reixac. El govern del municipi ha marcat aquest any per iniciar les obres del projecte de construcció, que ja està essent tramitat com a modificació del pla general.

Per tal d’executar la primera fase, aquest projecte compta amb una partida econòmica de 250.000 euros. Aquesta primera etapa inclou l’extensió de la xarxa existent fins al nucli urbà més enllà de Mas Pla, la carretera que arriba al monestir de Santa Maria de Solius i també el camí cap a Mas Tapiolas i Mas Pijoan.

La segona fase farà arribar les xarxes d’ambdós serveis fins al monestir i inclou la construcció d’un dipòsit. Aquesta etapa comptarà amb una inversió de 750.000 euros i s’executarà durant el proper mandat polític.

La inversió global serà assumida per l’Ajuntament amb recursos públics, tot i que els propietaris hauran d’encarregar-se de les connexions i conduccions d’aquestes xarxes dins de les seves parcel·les.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -