16.4 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Posats en exposició pública projectes del Pla Urbanístic de Castell

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Pla Especial Urbanístic d’Integració Paisatgística de Castell ja té part del projecte en exposició pública. Es tracta dels dos primers projectes, que se centren en la portada d’aigües i en la restauració ambiental, millora paisatgística de la zona d’acollida i l’accés a la platja del Castell. L’Ajuntament de Palamós ha adjuntat en una pàgina web el projecte de portada d’aigües que es va aprovar al passat 12 de setembre, una presentació síntesi del projecte i d’altres documents, com els plànols o els pressupostos.

Pel que fa al projecte de restauració ambiental, es basarà en plantar nova vegetació, com per exemple arbust, alzina o pi, i també es restaurarà l’espai de darrere la platja perquè s’hi acumuli l’aigua de pluja. D’altra banda, entre d’altres actuacions també es vol construir un punt de trobada del flux de gent que va cap a la platja on ara hi ha l’esplanada on aparquen els cotxes a temporada baixa.

El PSC va ser l’únic vot en contra a l’últim ple ordinari ja que defensa que la inversió no és prioritària, tal i com també van explicar al reportatge “Com hauria de ser la platja de Castell?” de Ràdio Capital.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Travessia Terra de Mar de Palamós comptarà amb una prova federada en l’edició d’enguany

La travessia de Palamós comptarà amb dues distàncies de 2.500 metres, que es podrà disputar com a prova federada i de 1.000 metres, en categoria popular.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -