15.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Clarianes, restes d’inestabilitat dissabte i més sol a partir de diumenge

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els plugims i ruixats de divendres van deixar quantitats poc abundants al Baix Empordà, en destaquem els més de 7 mm a Verges i Palafrugell o a La Bisbal d’Empordà on es van superar els 6 mm.

Divendres ha començat amb més clarianes  i menys nuvolositat que ahir. Tot i la clara millora de l’estat del cel al llarg d’aquest matí encara quedaran alguns intervals de núvols que cap al final del dia guanyen una mica de terreny cap a l’interior del Baix Empordà. Temperatura que puja un parell de graus respecte ahir amb màximes de 22/23º.

Dissabte serà la jornada del cap de setmana amb cel més variable o fins i tot a estones força tapat, quan es pot produir algun ruixat de curta durada o plugims de forma dispersa. Quantitats minses o poc abundants a tot estirar allà on acabi plovent. El vent de component nord també guanyarà intensitat al llarg de dissabte i diumenge, amb cops de força moderada.

Diumenge i de cara a la setmana que ve la temperatura anirà pujant progressivament amb un ambient més preestiuenc.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bernat Puigdollers: “Amb el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 podem veure com es troba el panorama artístic català”

Aquest dissabte 27 d’abril la Fundació Vila Casas, donarà a conèixer els noms dels guanyadors del Premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 durant la inauguració de l’exposició de les obres finalistes a Can Mario, Palafrugell. Aquest certamen, que enguany ha canviat de nom per dedicar-lo al difunt Antoni Vila Casas, vol fomentar la creació, reconèixer el talent emergent, valorar el context artístic actual i enfortir el teixit creatiu a Catalunya. Per parlar-nos de l’exposició ens ha visitat al Supermatí un dels membres del jurat, Bernat Puigdollers.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -