12.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Entrecotte en la tercera fase

Per primera vegada a la vida, som molts els que desitgem que arribi un dilluns. El motiu és clar, donat que si es confirmen les notícies, dilluns vinent a les terres gironines entrarem en Fase 1. Per tant,  aparteu les criatures, que tornem a les terrasses! Sí, perquè no ens enganyem, anar a comprar sense cita, pot esperar; anar a veure la família política, pot esperar;anar a missa, pot esperar at eternum, però anar a fer un cafè o una canya en una terrassa prop del mar no pot esperar. Després de passar-nos una setmana veient com els tarragonins i ebrencs en gaudien i ocupaven totes les portades dels mitjans, el grau de salivació i la reivindicació estèril del #peròGironamés ja no podien esperar més. Em temo que el primer cafè com déu mana de la desescalada tindrà el mateix gust que tenen ara les primeres cireres, els primers albercocs i la primera xíndria totes plegades. El fet de quedar amb alguns amics a Plaça Nova per fer una cervesa serà celebrat com una festa major.
Els lletraferits encara no podrem anar a comprar llibres a cap llibreria de la vila, bàsicament perquè a Palafrugell encara no n’hi cap, però aquesta vegada ja no caldrà que les llibreries vinguin a casa sinó que tindrem llibertat de circulació per anar-hi nosaltres. En canvi, a les nostres biblioteques encara haurem d’esperar, un fet que mereix un àudio que no estic de prou bon humor per fer.

Dilluns sortirem a les terrasses i deixarem com a testament pel dimarts, un arròs a casa amb 10 amics. I anirem, com va fer l’Spielberg fa 40 anys, a l’Encontre de la tercera fase!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios