14.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Platja d’Aro estudia donar una bonificació als restaurants situats lluny del passeig

Les terrasses que estan a primera línia de mar que han obert ja comencen a tenir ambient.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Platja d'Aro estudia donar una bonificació als restaurants situats lluny del passeig
Loading
/

Maurici Jiménez, alcalde de Castell Platja d’Aro, ha explicat a Ràdio Capital que l’Ajuntament té sobre la taula i en estudi les propostes que l’associació de comerciants i empresaris han fet arribar. Segons ha dit, les ha rebut “amb interès” i esperen tancar-ho al llarg de les properes setmanes”. En aquest sentit, pel que fa als restaurants i comerços lluny del centre comercial que “possiblement l’ocupació de més que ens agradaria donar-los no és suficient per recuperar l’aforament i hauríem de treballar amb bonificacions diferenciades“.

Pel que fa als bars, restaurants i comerciants que ocupen via pública i poden duplicar l’espai i no tenen un greuge en referència a la seva capacitat d’aforament, “igualment se’ls hi ha de fer una bonificació perquè han estat tres mesos sense poder treballar i això significaria un 25%, ha dit l’alcalde”.

I és que les terrasses que estan a primera línia de mar que han obert ja comencen a tenir ambient. Segons ha informat el Diari de Girona, els bars i restaurants de Patja d’Aro viuen de manera desigual l’entrada a la fase 1 de desescalada. Brian Carmona, encarregat del MB Lounge al Passeig Marítim de Platja d’Aro, ha explicat a Ràdio Capital que va poder obrir des del dilluns dia 18 de maig i que el temps els ha acompanyat i els caps de setmana tenen un aforament molt bo, entre el 50 i el 70%.

També ha agraït que l’Ajuntament els hagi deixat amplicar l’espai públic que ocupen.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -