16.1 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

La Bisbal, Palamós i Sant Feliu: les seus de la selectivitat al Baix Empordà

Aquest any excepcionalment, els i les estudiants de batxillerat del Baix Empordà no aniran a Girona a fer la selectivitat: es volen evitar desplaçaments i aglomeracions.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La Bisbal, Palamós i Sant Feliu: les seus de la selectivitat al Baix Empordà
Loading
/

Aquest any excepcionalment, els i les estudiants de batxillerat del Baix Empordà no aniran a Girona a fer la selectivitat, i en canvi s’han establert tres seus a la comarca: La Bisbal d’Empordà, Palamós i Sant Feliu de Guíxols. Malgrat encara no se sap exactament els instituts on es faran les proves, seran aproximadament 400 estudiants del Baix Empordà que aquest any s’enfronten a la selectivitat, i que per tant, es repartiran entre aquestes tres poblacions.

L’objectiu és que, degut a les circumstàncies que vivim, evitar desplaçaments per garantir “dins del possible” la seguretat de les persones, de manera que han descentralitzat l’espai on es faran les proves i a més, evitaran grans aglomeracions. Ho ha explicat a Ràdio Capital la coordinadora de les proves a Girona, Manuela Hidalgo.

Així doncs, cada comarca n’hi haurà una o fins i tot més, com és cas del Baix Empordà. Si els estudiants estudien en alguna d’aquestes tres poblacions, molt probablement serà allà on fan les proves. Sinó, el que és més segur és que vagin a la població més propera que tinguin de les tres. De totes maneres, no es pot assegurar on anirà cada estudiant fins que s’hagin organitzat les aules a cada seu on es facin les proves, i es pugui garantir a la vegada que es podran mantenir les distàncies de seguretat.

Aquest any, la selectivitat a Catalunya és entre el 7 i el 10 de juliol.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -