13.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

1×03 – Ui, si aixequés el cap la Víctor Català

Ui, si aixequés el cap
Ui, si aixequés el cap
1x03 - Ui, si aixequés el cap la Víctor Català
Loading
/

Aquest capítol compta amb el suport del Festival Portal Blau, de l’Escala i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Al tercer capítol, la figura literària de Víctor Català, pseudònim de Caterina Albert, és transportada des del passat fins al present per l’Esperit de l’Empordà.

Desconcertada per la seva nova realitat, es troba en una Catalunya de 2024, on els canvis culturals i socials són palpables. El viatge inicia amb una discussió divertida i irònica amb l’Esperit, que intenta convèncer-la a explorar el món modern. Víctor Català, amb la seva perspicàcia i humor característic, observa els canvis en el paisatge i la societat catalana, reflexionant sobre el progrés i la preservació de la cultura.

La interacció amb un jove d’Ullà, Moha, proporciona una visió fresca i actual, contrastant amb les perspectives tradicionals de Català. Aquest capítol és un viatge a través del temps i la cultura, explorant temes com la identitat, el canvi i la perennitat de l’esperit català.

Crèdits

Amb les veus de Sílvia Pedret, Midu Boukhrisi, Miquel Curanta i Xavier Serrano. Idea original, Miquel Curanta Girona. Assessorament editorial i direcció d’actors, Toni Sellas Güell. Guió, Adrià Pujol Cruells. Disseny de so i muntatge sonor, Salvador Massó. Enregistrament i edició de veus, Martí Saguer Capell. Coordinació del projecte, Maria Alsina Carmona. Producció, Anna Salvadó Figueras. Disseny de la imatge, Alba Cunillera Font.

Una producció de l’Escola de ràdio i periodisme digital de l’Empordà, per a Ràdio Capital de l’Empordà, amb el suport del Festival Portalblau, de l’Escala i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Al capítol següent

- Publicitat -

Més àudios