13.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

1×06 – Ui, si aixequés el cap en Salvador Dalí

Ui, si aixequés el cap
Ui, si aixequés el cap
1x06 - Ui, si aixequés el cap en Salvador Dalí
Loading
/

Aquest capítol compta amb el suport del Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya

Al sisè i fascinant capítol, l’icònic Salvador Dalí és ressuscitat en un museu plè de les seves obres. L’Esperit de l’Empordà, en un acte audaç, allibera Dalí del seu mausoleu, oferint-li una oportunitat única de tornar a la vida en el 2024. Dalí, amb el seu característic excentricisme i genialitat, s’endinsa en una Figueres transformada, on la modernitat xoca amb el seu univers surrealista. El capítol ofereix un joc de realitat i fantasia, on Dalí confronta i es delecta amb els canvis del món modern. Amb un estil narratiu ric en humor i surrealisme, aquest episodi explora el poder de l’art, la immortalitat del geni creatiu, i la capacitat de l’artista de transcendir el temps.

Crèdits

Amb les veus de Toni Sellas, Sílvia Pedret, Miquel Curanta, Adrià Pujol i Xavier Serrano.

Idea original, Miquel Curanta Girona. Assessorament editorial i direcció d’actors, Toni Sellas Güell. Guió, Adrià Pujol Cruells. Disseny de so i muntatge sonor, Salvador Massó. Enregistrament i edició de veus, Martí Saguer Capell. Coordinació del projecte, Maria Alsina Carmona. Producció, Anna Salvadó Figueras. Disseny de la imatge, Alba Cunillera Font.

Una producció de l’Escola de ràdio i periodisme digital de l’Empordà, per a Ràdio Capital de l’Empordà, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

- Publicitat -

Més àudios