21.3 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

20 alcoholèmies, 17 positius en droga i una arma comissada a Calella de Palafrugell

Des del dissabte al migdia fins al matí de diumenge es van fer diversos controls que van acabar amb 20 alcoholèmies administratives, una penal; 17 drogotest positius i una infracció per tinença d'arma, entre altres delictes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell conjuntament amb Mossos d’Esquadra va prendre el control dels accessos a una coneguda discoteca durant el cap de setmana. Allà s’hi van programar diversos controls des del dissabte al migdia fins al matí de diumenge.

El resultat final d’aquest desplegament va ser el de 9 infraccions detectades per tinença de substàncies estupefaents, 1 infracció per tinença d’arma prohibida. D’altra banda, pel que fa als controls d’alcoholèmia, el balanç va ser de 20 alcoholèmies administratives detectades i 1 que anirà per via penal; i 17 drogotest realitzats van donar positiu.

Des de l’Ajuntament de Palafrugell recorden que se seguirà programant dispositius d’aquestes característiques cada vegada que es programin esdeveniments vinculats a l’oci nocturn i que puguin comportar un risc per la seguretat o la convivència al municipi. Hi van participar 8 dotacions de la Policia palafrugellenca i 5 dotacions de Mossos d’Esquadra (3 de trànsit i 2 de seguretat ciutadana).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Reclamen al consistori de Palamós que pagui les ajudes escolars per la pandèmia

L'ajuntament de Palamós va anunciar una partida de 50.000 euros per famílies afectades per la pandèmia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -