9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

200 persones busquen feina a la 3a Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell

També hi han participat 44 empreses amb 100 ofertes laborals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
200 persones busquen feina a la 3a Jornada d'Oportunitats Laborals de Palafrugell
/

Les Jornades Laborals de Palafrugell van celebrar la seva tercera edició amb 227 persones en recerca de feina i un total de 44 empreses amb 100 ofertes laborals: això suposava 323 vacants molt variades, que inclouen àmbits com l’hostaleria, comerç, educació, oficina o mecànica entre d’altres, amb posicions com carnisser, operari, professor d’anglès, ajudant de cuina, cambrer, socorrista aquàtic, mecànic de bicicletes, etc.

Albert Gómez, regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell, ha dit que ja es tracta d’unes jornades “consolidades” i que gràcies a aquest punt de trobada s’assoleixen “molt bons resultats per totes les parts.”

La Jornada d’Oportunitats Laborals té l’objectiu de posar en contacte empreses amb treballadors/es de la zona, ja sigui per feines temporals o permanents, i poder realitzar una breu entrevista i explicar les vacants que s’ofereixen. Aquest ja és el tercer any consecutiu, i com cad any, han estat organitzades per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) i es van celebrar el passat dijous 7 de març al Museu del Suro.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -