16.9 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Arriba l’estiu: més sol, menys nuvolades de tarda i puja la temperatura

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Demà a les 23:44 h entrarem astronòmicament a l’estiu. El solstici d’estiu donarà lloc al dia amb més hores de sol de l’any (més de 15 h d’insolació).

Recordem que meteorològicament des del passat 1 de juny ja es considera que som a l’estiu, tot i que enguany, entre els ruixats diaris i l’absència de calor, no ho ha semblat pas.

Divendres matí en general assolellat. Cap al migdia i primera hora de la tarda creixement de nuvolades, localment pot arriba algun ruixat a l’interior del Baix Empordà, però amb menys extensió que els ruixats que hem tingut els darrers 15 dies, amb nova obertura de clarianes i sol al vespre.

Dissabte i diumenge cap de setmana amb progressiva recuperació de la temperatura màxima (27ºC) i ambient força assolellat. Novament algunes nuvolades poden créixer de tarda amb alguns núvols però poca probabilitat de precipitació. Estat de la mar aquest cap de setmana força tranquil amb marejol, algunes estones de maror dissabte, onades inferiors al metre d’altura.

La setmana que ve l’estabilitat meteorològica guanya protagonisme, pujada notable de la temperatura a valors normals per la tercera setmana de juny superant els 28ºC.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els Bombers apaguen un incendi que ha afectat una planta baixa a Platja d’Aro

Els fets s'han produït aquesta matinada i s'han hagut d'atendre dues persones per inhalació de fum.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -