10.9 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Matí assolellat i tarda amb augment de la inestabilitat, nuvolades i tronades

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous al matí amb domini del temps assolellat, temperatura màxima al voltant dels 29/30 ºC i mínimes que ronden els 19/20ºC. Ens trobem però a les portes d’un petit canvi de temps que ja comença aquesta tarda amb el pas d’un front que farà créixer nuvolades entre migdia i tarda. De forma local fins i tot poden descarregar ruixats acompanyats de tempesta, més probables cap a l’interior del Baix Empordà.

Aquest augment de la inestabilitat es manté per divendres, amb entrada de vent de Tramuntana  i possibles ruixats o tempestes entre  la propera matinada i demà al matí, quedant divendres amb un cel entre mig tapat al matí  i més variable la resta del dia.

Demà es notarà el descens de la temperatura amb màximes demà de 26 a 28 ºC. A la costa una mica d‘alteració marítima amb mar de fons i maror onades màximes que poden superar el metre d’altura.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -