11.3 C
Pals
Dimarts, 19 març 2024
- Publicitat -

La Bisbal convoca subvencions per entitats i associacions que hagin realitzats projectes socials o projectes de cooperació i solidaritat

Seran subvencionables aquells projectes que proposin actuacions de sensibilització i d’informació en temes d’interès social

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal ha obert la convocatòria de dues línies de subvencions per a entitats i associacions bisbalenques que hagin realitzats projectes socials o projectes de cooperació i solidaritat al llarg d’aquest any 2020. Les sol·licituds d’ambdues subvencions es poden presentar fins el proper 27 d’agost a través del registre electrònic.

L’objectiu és donar suport a les entitats i associacions que realitzin projectes d’intervenció social i comunitària al municipi relacionats amb la convivència i la cohesió social. Igualment, seran subvencionables aquells projectes que proposin actuacions de sensibilització i d’informació en temes d’interès social, així com també aquells que proposin activitats preventives o assistencials en relació amb situacions de mancances o problemàtiques socials, que siguin complementàries a les polítiques públiques existents.

Pel que fa a la línia de subvencions a projectes de solidaritat i cooperació, pretén donar suport a les entitats i associacions vinculades a la Bisbal d’Empordà que realitzin projectes de cooperació al desenvolupament internacional a països en situacions desfavorides. Tenen prioritat aquells projectes que fomentin el codesenvolupament. En aquest sentit, el codesenvolupament cerca l’objectiu de la transformació social a dues bandes: al país d’origen amb el foment del desenvolupament humà i sostenible; i al país del nord amb la integració social de la nova ciutadania, entenent-la com un procés que implica tant a persones nouvingudes com autòctones. Els projectes han d’estar contextualitzats responent a la demanda del país d’origen i adaptats a la realitat dels col·lectius a qui va dirigit. Caldrà la implicació d’una contrapart en el país d’origen que pugui garantir la continuïtat, implicació, seguiment i avaluació del projecte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel parcialment enteranyinat i més de 20 ºC de temperatura màxima

Darrer dia de l'hivern amb sensacions primaverals i cel parcialment enteranyinat per núvols prims.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -