16.9 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell obté la primera bicicleta elèctrica

El vehicle ha estat cedit per l’empresa palafrugellenca E!bikes Area, la bicicleta està dotada amb la última tecnologia

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell ara disposa d’una bicicleta elèctrica per moure’s pel centre de la vila. El vehicle ha estat cedit per l’empresa palafrugellenca E!bikes Area, la bicicleta està dotada amb la última tecnologia i equipada amb un casc i una motxilla, necessària per guardar les eines de treball de l’agent. Amb aquesta primera bicicleta, l’Ajuntament pretèn apostar per la sostenibilitat i el medi ambient.

Pau Lladó, regidor de Règim Interior i de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell, afirma que “l’ús d’aquesta bicicleta elèctrica ajudarà a pacificar el trànsit al centre, alliberar la zona de fums i reduir la contaminació acústica”. D’altra banda, avança que la seva intenció és “ampliar l’ús d’aquest transport a la zona de platges i seguir impulsant el desenvolupament dels carrils bici i la mobilitat sostenible”.

La bicicleta, logotipada amb la imatge de la Policia Local, és una bicicleta elèctrica d’estil trekking, amb un motor silenciós i una bateria suficient per tal que la Policia Local pugui desplaçar-se pel centre durant tot el dia. El funcionament del motor s’activa quan l’usuari pedala i està equipada en tres modes d’ús, depenent de l’elevació del terreny.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -