11.7 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Domini de l’ambient assolellat a les portes d’un canvi de temps

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Matí fresc o fins i tot relativament fred a l’interior del Baix Empordà  amb temperatura que a les 8h del matí era de: 12 ºC a Monells, 13 ºC a La Bisbal d’Empordà, 15 º a Calonge i 16 ºC a Palafrugell i Palamós.

Però que la fresca del matí no ens enganyi perquè avui tindrem un dia ben assolellat amb gran amplitud tèrmica, i això vol dir que al migdia la temperatura s’enfilarà fins els 30 ºC a l’intrior de la comarca i fregant els 28 ºC a la costa. A la tarda amb vent de component sud amb algunes ratxes de força moderada.

Demà encara força bon temps, però amb alguns intervals de núvols senyal del canvi de temps que es materialitzarà divendres.

El descens del termòmetre serà notable divendres. Durant el matí es podran produir alguns ruixats. El vent girarà a component nord el cap de setmana, i la baixada de la temperatura es notarà també dissabte i diumenge.

Però la setmana que ve la temperatura remuntarà i encara caldrà la màniga curta al migdia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -