11.7 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Setmana amb temperatures de plena tardor i demà nous ruixats

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts comença amb un estat de cel variable amb alguns intervals de núvols i ambient fred a primera hora sobretot a l’interior, amb mínimes de 8 ºC, tot i que no fa tanta fred com ho va fer aquest dilluns. Recordem que ahir es van assolir els 3 ºC de mínima a Monells i 4ºC a la Bisbal d’Empordà, la tempeartura no va baixar tant en zones on la tramuntana va bufar amb més força. Un vent del nord que avui ja desapareix.

Cap al final del dia increment de la nuvolositat i la inestabilitat, i és que entre aquesta nit, durant la propera matinada i fins demà al matí torna la pluja en forma de ruixats, d’intensitat entre feble i moderada però hi ha activat un avís de perill del Servei Meteorològic de Catalunya, ja que localment poden anar acompanyats de tempesta.

La temperatura màxima avui puja fins els 20/21 ºC però aquesta setmana en general li costarà al termòmetre superar els 20 ºC amb temperatures que de fet estaran per sota la mitjana climàtica durant bona part de la setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -