16.3 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Soler recrimina a Bell-lloch que ha deixat l’Ajuntament de Calonge amb 3 milions d’euros menys

Bell-lloch ha contestat que està "sorprès que Jordi Soler, amb l'experiència que té, faci aquests números".

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni té disponibles a caixa un total de 5.905.217,41€, segons l’última acta d’arqueig, que és el document que elaboren els serveis econòmics de l’Ajuntament i que dóna fe del saldo de diners disponibles per part de la corporació. Segons ha explicat l’Ajuntament, es tracta d’una xifra “molt per sota dels 8.921.504,51€ disponibles quan es va fer l’última acta d’arqueig, en el ple d’investidura del juny de 2019”. 

L’alcalde Jordi Soler ja ha dit que “aquesta és una situació preocupant que ens hem trobat, i que no serà fàcil de gestionar”. Soler afegeix que “en només 15 mesos el govern de Miquel Bell-lloch i Elisenda Pérez ha aconseguit perjudicar de forma clara les arques municipals, i a més això no s’ha traduït ni en inversions ni en serveis per la ciutadania”.

Bell-lloch ha contestat que està “sorprès que Jordi Soler, amb l’experiència que té, faci aquests números”.

L’exalcalde ha explicat a Ràdio Capital que si la quantitat ha baixat és perquè en els mesos de juny del 2019 a octubre del 2020 hi ha les nòmines de l’Ajuntament i les pagues dobles del juliol, “que puja quasi a 1.600.000€”. També ha justificat que hi ha 500.000€ de crèdits a bancs i que aquest estiu van retrassar els impostos.

A això Soler ha respòs que estan analitzant a què es deu aquesta devallada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El punt de vacunació massiva de Sant Antoni de Calonge tanca després d’administrar 75.000 dosis

El punt de vacunació va obrir el dia 25 de febrer amb un equip de 20 treballadors i treballadores fixes, i avui s'ha administrat l'última dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -