14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Un cas de reinfecció de la Covid-19 a Palamós

El pacient, metge a l’hospital de Palamós, està quasi recuperat del tot

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Al Supermatí d’ahir vam entrevistar Ramon Valls, metge a l’hospital de Palamós, que ens va explicar que va patir dues infeccions del coronavirus. No sap com es va infectar, si a la feina o d’una altra manera. Ara s’està recuperant i millorant i calcula que podrà tornar a treballar el mes que ve.

Va patir la primera infecció durant el confinament, tenint llavors pocs símptomes. Només un estat de poca febre durant un parell de dies i alguns dolors musculars. Es va quedar confinat a casa i no va haver d’esser hospitalitzat.

Al cap de cinc mesos, però, va tornar a patir un episodi, en aquest cas més greu. Va ser a principis de setembre i el virus li va afectar les vies respiratòries per la qual cosa va haver d’ingressar-se. Al cap d’uns dies va ser traslladat a urgències per la falta d’aire que experimentava. Ara, el metge afirma que ha desenvolupat anticossos i immunitat al virus.

També ens va parlar d’un nova teràpia, concretament la que va ser utilitzada amb Donald Trump. Es tracta de sintetitzar anticossos d’un infectat per injectar-los després en un altre pacient.

A tall de conclusió, afirma que si al març els metges no sabien manegar ben bé la medicació, ara saben millor com funciona i la forma d’actuar els és molt més clara.

 

Podeu recuperar l’entrevista sencera a continuació:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -