14.2 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós donarà 56.000€ a Càritas Diocesana de Girona

D'altra banda, també s'ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Palamós i el Comité Local de Creu Roja Palamós per a l’any 2020 amb la despesa d'un import de 36.000€, per 16 vots a favor i un en contra (CUP).

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'Ajuntament de Palamós donarà 56.000€ a Càritas Diocesana de Girona
Loading
/

L’Ajuntament de Palamós ha aprovat un conveni de col.laboració amb Càritas Diocesana de Girona i Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan per a l’any 2020 per gestionar l’espai de distribució d’aliments i també de servei d’atenció bàsica immediata pel 2020. A més, també ha aprovat l’atorgament d’una subvenció de 56.000€ a favor de Càritas Diocesana de Girona.

Així doncs, segons s’ha votat al ple telemàtic d’avui, s’ha aprovat per 16 vots a favor (ERC, Cs, PSC, Junts x Cat) i un sol vot en contra de la CUP. Roser Huete, regidora de la CUP a Palamós ha dit que valoren molt el servei de Càritas i Creu Roja, però que aprovar un conveni ho consideren una “externalització”, ja que això “s’hauria de fer des de l’Ajuntament”.

D’altra banda, Yolanda Aguilar del PSC ha posat en valor les tasques d’aquesta entitat al municipi, iPilar Arxé de Junts per Catalunya ha expressat que Càritas té el menjador social controlat, però que tenen problemes amb la gestió dels aliments.

D’altra banda, també s’ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Palamós i el Comité Local de Creu Roja Palamós per a l’any 2020 amb la despesa d’un import de 36.000€, per 16 vots a favor i un en contra (CUP).

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -