16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Els sanitaris de Palafrugell alerten als ciutadans de la situació preocupant del COVID al municipi

Ja és la segona carta d'alerta que el personal sanitari dirigeix a la població al Baix Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Director del CAP de Palafrugell, Nacho Pascual Cereceda, ha dirigit una carta als ciutadans i ciutadanes del municipi demanant un esforç individual i col·lectiu per fer front al COVID-19. Ara mateix Palafrugell és el municipi de la comarca amb més classes d’escola confinades. A més, la situació a la comarca també és complicada: aquesta, juntament amb la d’aquest cap de setmana de la Bisbal d’Empordà, ja és la segona carta d’alerta que el personal sanitari dirigeix a la població al Baix Empordà.

Tal i com informa la carta, la situació de la pandèmia de coronavirus a Palafrugell és preocupant, amb un índex de contagi en increment exponencial i amb risc de col·lapsar els serveis sanitaris. El director del CAP recorda les mesures que s’han de prendre: ús de mascaretes adequat fora del domicili, respectar la distància de seguretat, rentar-se les mans amb freqüència, distanciament social, eliminar reunions fora d’àmbit familiar. També recorda que si es tenen símptomes la persona s’ha de quedar a casa i contactar amb el centre de salut per tal de poder fer un seguiment estricte de l’aïllament domiciliari de totes aquelles persones positives. Finalment, també demana l’utilització correcta dels serveis sanitaris, perquè d’aquesta manera es pugui actuar sobre tots aquells problemes urgents i relacionats amb la pandèmia de SARS-COV-2.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -