17.1 C
Pals
Dimarts, 19 octubre 2021
- Publicitat -

Alerta dels sanitaris de la Bisbal d’Empordà per l’increment de casos de coronavirus

Alerten que el creixement és "exponencial i amb risc de col·lapsar els serveis sanitaris".

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El director de l’Àrea Bàsica de la Salut de La Bisbal d’Empordà, José Miguel Villar Marqués, ha emès un comunicat en el que adverteix de la situació “preocupant” de contagi a la Bisbal d’Empordà. Alerta que el creixement és “exponencial i amb risc de col·lapsar els serveis sanitaris”.

Així doncs, recomana l’ús de mascaretes adequat fora del domicili, respectar la distància de seguretat, rentar-se les mans amb freqüència, el distanciament social, eliminar reunions fora d’àmbit familiar i si es tenen símptomes, quedar-se a casa i contacta amb el centre de salut. També demana el seguiment estricte de l’aïllament domiciliari de totes aquelles persones positives i l’utilització correcta dels serveis sanitaris, perquè d’aquesta manera es pugui actuar sobre tots aquells problemes urgents i relacionats amb la pandèmia de SARS-COV-2.

També ha assegurat que per part de les administracions públiques i els serveis sanitaris es prendran totes les mesures necessàries per poder solucionar el problema: utilització de nous mètodes diagnòstics, seguiment dels pacients positius, intensificar la informació a la població mitjançant reunions amb referents, associacions i grups d’interès per aconseguir alinear a tot el municipi amb l’objectiu comú de poder tallar la cadena de transmissió comunitària i protegir a la població sensible dels efectes que provoca la infecció.

Ara mateix, La Bisbal d’Empordà té un índex de risc d’un 2108.75 (Molt alt). Ha pujat respecte el dia anterior, que era de 1921.26. A més, en els últims 7 dies hi ha hagut 84 casos diagnosticats amb PCR.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Falcon & Firkin avancen el seu novè disc amb ‘Tot anirà bé’

Falcon & Firkin presenta Tot anirà bé, primer single d’avançament del seu nou disc que es publicarà a principis de 2022. Amb vuit discos al mercat, en aquest nou treball el grup del Bages aposta per aires més mediterranis, dotant a les cançons d’un so fresc amb la presència d’instruments acústics que predominen per sobre…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -