11.1 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Alerta dels sanitaris de la Bisbal d’Empordà per l’increment de casos de coronavirus

Alerten que el creixement és "exponencial i amb risc de col·lapsar els serveis sanitaris".

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El director de l’Àrea Bàsica de la Salut de La Bisbal d’Empordà, José Miguel Villar Marqués, ha emès un comunicat en el que adverteix de la situació “preocupant” de contagi a la Bisbal d’Empordà. Alerta que el creixement és “exponencial i amb risc de col·lapsar els serveis sanitaris”.

Així doncs, recomana l’ús de mascaretes adequat fora del domicili, respectar la distància de seguretat, rentar-se les mans amb freqüència, el distanciament social, eliminar reunions fora d’àmbit familiar i si es tenen símptomes, quedar-se a casa i contacta amb el centre de salut. També demana el seguiment estricte de l’aïllament domiciliari de totes aquelles persones positives i l’utilització correcta dels serveis sanitaris, perquè d’aquesta manera es pugui actuar sobre tots aquells problemes urgents i relacionats amb la pandèmia de SARS-COV-2.

També ha assegurat que per part de les administracions públiques i els serveis sanitaris es prendran totes les mesures necessàries per poder solucionar el problema: utilització de nous mètodes diagnòstics, seguiment dels pacients positius, intensificar la informació a la població mitjançant reunions amb referents, associacions i grups d’interès per aconseguir alinear a tot el municipi amb l’objectiu comú de poder tallar la cadena de transmissió comunitària i protegir a la població sensible dels efectes que provoca la infecció.

Ara mateix, La Bisbal d’Empordà té un índex de risc d’un 2108.75 (Molt alt). Ha pujat respecte el dia anterior, que era de 1921.26. A més, en els últims 7 dies hi ha hagut 84 casos diagnosticats amb PCR.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies