10.5 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Batuda de senglars a diversos municipis del Baix Empordà

Segons l'alcalde de Castell Platja d'Aro, suposen un risc, ja que poden provocar accidents de trànsit i, a més, destrossen zones públiques i privades.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En aquest últim mes s’han trobat porcs senglars a prop de diverses poblacions i zones residencials del Baix Empordà. A Palafrugell, el 10 d’octubre passat, diversos membres de la Societat de Caçadors van fer una batuda a les zones de La Punxa i La Fanga, segons ha explicat el Diari de Girona. A més, a Castell Platja d’Aro està fent batudes excepcionals de senglars, ja que des de fa un mes n’ha augmentat molt la presència al centre de Platja d’Aro i als jardins de les cases o a les rotondes molt a prop de zones residencials, alguns també han creuat la C-31. Tal i com ha explicat l’alcalde Maurici Jiménez al Diari de Girona, “suposen un risc, ja que poden provocar accidents de trànsit i, a més, destrossen zones públiques i privades”.

La primera es va fer fa 15 dies a la zona de s’Agaró, del Residencial Mas Nou i al carrer de Puig Romaní. La segona, en la que es van matar vuit animals, es va portar a terme dimecres passat als voltants de la urbanització La Gramoia del Puig de Platja d’Aro. Des de l’Ajuntament no es descarta que facin alguna batuda més.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -