18.3 C
Pals
Dimarts, 19 març 2024
- Publicitat -

Torroella demana subvencions supramunicipals per netejar la Gola del Ter

Es tracta d'una gran despesa extra per l'Ajuntament, que assegura que "de temporals n'hi haurà molts més".

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un any després del Gloria, l’Ajuntamet de Torroella de Montgrí ha hagut de netejar tots els residus que van arribar a la Gola del Ter i altres platges. Segons ha pogut saber Ràdio Capital, tot i les despeses extraordinàries de 150.000€ no es va poder netejar del tot. Segons ha explicat el regidor de Platges, Marc Calvet, això suposa una despesa molt elevada a l’Ajuntament i per això demanen que “en aquestes situacions excepcionals hi hagi una línia de subvencions i ajudes supramunicipals per poder fer front a situacions excepcionals”.

Malgrat des de l’Ajuntament ja han pressupostat 50.000€ per aquest any per aquest tipus de despeses, adverteixen que “no serà l’última que caurà a sobre” perquè de temporals n’hi haurà molts més, com per exemple el Filomena.

Per això, l’Ajuntament també ha reclamat que si és l’Estat qui té la competència en aquesta zona marítimoterrestre, també hauria de tenir una línia de subvencions per assegurar-se que l’espai estigui condicionat davant situacions excepcionals”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel parcialment enteranyinat i més de 20 ºC de temperatura màxima

Darrer dia de l'hivern amb sensacions primaverals i cel parcialment enteranyinat per núvols prims.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -