14.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un nou brot de COVID-19 ha estat originat a l’Ajuntament de Calonge, en concret a l’àrea de cultura, ensenyament i joventut, on hi ha 5 casos positius. A més a més, també hi ha dues persones confinades per ser contactes estrets, però que no són positius, segons ha pogut confirmar Ràdio Capital. Fonts de l’Ajuntament de Calonge han assegurat que el brot està “del tot controlat” i l’atribueixen “especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal”.

Ara, l’Ajuntament ha activat el protocol que tenen establert, i els seus treballadors combinaran teletreball amb treball presencial amb grups bombolla.

L’exalcalde d’ERC Miquel Bell-lloch, per la seva banda, juntament amb el grup municipal Avancem, ha recriminat la decisió de l’actual alcalde Jordi Soler de fer treball presencial, malgrat les recomanacions del govern central de prioritzar el teletreball.

ERC i Avancem han denunciat que làrea de Cultura, Ensenyament, Joventut, Igualtat i Festes “és un dels departaments sense ventilació i només amb una entrada i sortida en la qual hi treballen normalment 5 persones”. També s’han queixat que no se’ls comuniqués aquest fet des de l’equip de Govern com a regidors, sinó que se n’hagin d’assebentar per la gent del poble, i han expressat “la irresponsabilitat total i absoluta política i sanitària” que el dia 1 d’octubre es prengués la mesura del treball presencial.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -