13.3 C
Pals
Diumenge, 28 abril 2024
- Publicitat -

Eva Gasull: “Compartir el patiment de no poder ser mare ens ha ajudat molt”

La bisbalenca Eva Gasull i Maite Marco han escrit el llibre "Històries d'una panxa", una història d'onze dones que es retroben després de 15 anys d'un viatge intens

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La bisbalenca Eva Gasull i Maite Marcó han escrit el llibre “Històries d’una panxa” (Editorial Triangular), una història d’onze dones que es retroben després de 15 anys d’un viatge intens per l’Índia, i comparteixen les vivències del desig de ser mare.

Tal i com ha explicat Gasull al Supermatí de Ràdio Capital, es tracta d’un conjunt d’històries reals “d’uns temps molt dolorosos” barrejats amb una mica de ficció en el que molta gent s’hi pot sentir identificada.

Davant del patiment de voler ser mare i no aconseguir-ho i del poc acompanyament emocional van decidir escriure, cosa que les va ajudar a “alleugerir molt”, de la mateixa manera que les va ajudar poder-ho compartir.

Gasull també parla d’un patiment transformat: “hem intentat fer una guia d’acompanyament emocional per a totes les dones que sent una barreja d’emocions” en un mateix procés. “Són dones diferents que viuen la maternintat cadascú a la seva manera i per tant, amb el seu dolor”

 

Escolta l’entrevista sencera aquí:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Flors i Violes 2024 tanca la seva 15a edició amb gran èxit de participació

En la seva quinzena edició, el Flors i Violes de Palafrugell ha acollit espectacles per a tots els públics durant els tres dies que ha durat. Més d'un centenar d'activitats i una quarantena d'espais i carrers decorats que han donat la benvinguda a la primavera a Palafrugell.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -