13.3 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Juli Fernández: “El paquet d’ajudes de 10 MEUR de Palafrugell hauria d’anar destinat a projectes estratègics”

Juli Fernández, portaveu del PSC a Pallafrugell, ha explicat que el seu partit no ha donat suport a l'últim paquet d'ajudes municipals de 10 MEUR perquè majoritàriment no és d'ajudes pel COVID-19.

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Juli Fernández, portaveu del PSC a Pallafrugell, ha explicat en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital que el seu partit no ha donat suport a l’últim paquet d’ajudes municipals de 10 MEUR perquè majoritàriment no és d’ajudes pel COVID-19. Fernánez ha recordat que d’ajudes COVID hi havia 2 paquets: un al mes de maig, impulsat pels socialistes, i un segon paquet d’ajudes directes aprovat al ple passat. Aquest tercer paquet és per propostes d’inversions.

Segons Fernández, aquest paquet d’ajudes hauria de servir per fer  “projectes estratègics a Palafrugell, aquells que farien del municipi un referent”. D’exemple, Juli Fernández ha posat que Palafrugell pogués ser un referent provincial en formació superior i mitjana en termes turístics i mediambientals.

Fernández ha aclarat que el fet que no hagi donat suport al paquet, no vol dir que després no puguin aprovar les actuacions per separat.

El portaveu socialista també ha explicat què implica, segons ell, el fet que s’hagi aprovat desdoblar l’Avinguda Espanya  en aquesta primera fase, que va des de Plaça del Pallach fins el Carrer Àngel Guimerà, que valdrà 3 M d’euros. El PSC hi va votar en contra perquè encara falten dues fases per aprovar econòmicament que seran molts diners.

Fernández creu que amb 4 milions d’euros seria més urgent invertir-los en un pla de Barris per arreglar els pisos que hi ha davant de la policia, per exemple.

Sobre les ajudes anunciades per Pedro Sánchez d’11 mil milions d’euros, Juli Fernández creu que tant el govern central com la generalitat han donat ajudes importants, encara que sempre seran poques. “No es pot comparar, perquè cadascú té les seves possibilitats”.

En referència al pacte de govern, Fernández ha dit que no hi haurà cap sorpresa.

Fernández també ha expresat que les mesures que porta a terme el govern són correctes, però que es necessita que la gent col·labori: “Encara que la Policia Local pot controlar, hi ha un primer control i és el de cadascú”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sis municipis del Baix Empordà denuncien que el Pla Director és “poc clar” i no descarten portar-lo als jutjats

Asseguren que han deixat moltes llicències aturades per por a haver de respondre econòmicament en cas de denúncia
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -