24.7 C
Pals
Dissabte, 30 setembre 2023
- Publicitat -

Les obres a l’Avinguda Espanya de Palafrugell s’iniciaran a finals d’any

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons avança Ràdio Palafrugell, Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell ha explicat que les obres pel desdoblament de l’Avinguda Espanya s’iniciaran a finals d’any. Aquestes obres s’havien de dur a terme en el transcurs de 2020,però el temporal Glòria i la pandèmia de Covid-19 ho va impedir. Els treballs es divideixen en tres fases, i la primera es finançarà amb part del romanent de tresoreria del 2020.

El regidor, via ràdio Palafrugell ha afegit que no és viable que aquesta artèria d’entrada a Palafugell i que porta cap als nuclis de platja, es tallarà al trànsit.

Lluís Ros defensa utilitzar part del romanent de tresoreria per la primera fase d’aquests treballs, ja que a banda de solucionar problemes de trànsit, permetrà drenar en cas de tempestes i aiguats l’Avinguda del Mar.

Finalment, tot i reconèixer el gran cost pressupostari de les obres, Ros manté una actitud positiva respecte l’execució d’aquestes, assegurant que hi ha un 99% de possibilitats que es comencin a finals d’any 2021.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -