8.8 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Ja s’estan preparant les jornades Speed Dating a Sant Antoni de Calonge

Em aquestes jornades, que tindran lloc del 12 al 14 de maig, els demandants de feina podran fer entrevistes amb moltes empreses que s'hi reuniran

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni té obertes des d’aquesta setmana les inscripcions per a les jornades Speed Dating, que es faran al Firal de Sant Antoni entre el 12 i el 14 de maig. Aquesta iniciativa promou entrevistes ràpides entre empreses que ofereixen feina i persones que en busquen, casant oferta i demanda. Les jornades estan organitzades per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

El termini d’inscripció per a les empreses es va acabar la setmana passada, però el dels demandants de feina ja és obert. Les sol·licituds es poden fer online al web activa.calonge.cat, o bé trucant al telèfon 972 60 94 11.

Per altra banda, el Ple de Calonge i Sant Antoni ha aprovat a més a més les bases d’ajudes a autònoms i pimes del municipi pel foment de la contractació. Són subvencions de fins a 4.000 euros per a nous contractes. Per cada un que es faci entre maig i setembre, quatre mesos de durada amb una jornada laboral mínima de 30 hores setmanals, l’ajuda és de 2.000 euros.

Si és per a tres mesos la subvenció es redueix a 1.000 euros per contractació, i per a dos mesos, a 600 euros. A aquesta convocatòria s’hi poden acollir autònoms, microempreses o pimes de Calonge i Sant Antoni, que contractin persones que estiguin a l’atur i inscrites al Club de la Feina que gestiona l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -