9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

A Palamós, l’hospital i la residència Gent Gran reobren les seves portes a les visites

Els familiars hi podran anar dies específics i en diversos trams horaris

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb l’estabilització de l’evolució de les contaminacions, l’hospital de Palamós i la residència Palamós Gent Gran han decidit avui reobrir les visites als familiars. El nombre de pacients ingressats a l’hospital a causa de la COVID està baixant i només en queden 20, i 4 a la residència.

A l’hospital, les visites es podran fer en dos trams horaris, de una a tres del migdia i de set a nou del vespre. Pel que fa a les consultes externes i urgències, segueix igual, es permet un acompanyant per cada usuari, excepte si aquest té el coronavirus.

Quant a Palamós Gent Gran, en la unitat de mitja estada polivalent les visites estan permeses cada dia de tres a cinc de la tarda per als residents no contaminats. En la unitat de llarga estada, les visites es poden fer els dilluns, dimecres i divendres de quatre a sis de la tarda. Finalment, a la zona de trastorns cognitius, es faran els dimarts dijous i divendres, també de quatre a sis.

Segons informa Ràdio Palamós, els visitants no podran sortir de l’habitació fins l’hora de marxar i només hi podrà entrar una sola persona durant tot el tram de la visita. L’ús de la mascareta és obligatori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -