24.5 C
Pals
Divendres, 18 juny 2021
- Publicitat -

Pressió dels comerciants de Calonge per evitar el tancament d’una oficina bancària

Les dificultats que la decisió del tancament poden causar als comerciants del nucli de Calonge, han motivat que s'iniciés una recollida de signatures amb l’objectiu que La Caixa reconsideri la seva postura.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Tal com informa El Punt Avui, la Caixa ha decidit clausurar la seva oficina de Calonge, i centralitzar les seves activitats a Sant Antoni. La idea de l’entitat bancària és remodelar el local que ja posseeix al nucli costaner, seguint els paràmetres de la política actual de gestió del negoci. Les dificultats que aquesta decisió poden causar als comerciants del nucli de Calonge han motivat que s’iniciés, ara fa uns dies, una recollida de signatures amb l’objectiu que La Caixa reconsideri la seva postura. Ja s’han recollit aproximadament 1.200 signatures, i l’entitat està valorant la possibilitat d’oferir el servei d’un gestor amb cita prèvia, per a que els veïns i comerciants calongins tinguin una figura presencial que els pugui atendre i ajudar en les gestions habituals, com per exemple canviar moneda. Aquesta és un possibilitat que encara s’està estudiant, ja que seria necessari disposar d’un local físic. La Caixa ha optat per tancar l’oficina de Calonge, i ubicar-hi en el seu lloc un caixer d’última generació, però això no sembla acontentar els veïns del nucli. Un comerciant de la vila, Lluís Armela, explica que la manca d’oficina a Calonge farà que els comerciants es vegin obligats a fer ús del transport públic o el vehicle particular per anar fins a Sant Antoni, donat que amb aquest tancament ja no quedarà cap més oficina bancària al nucli antic. Per la seva banda, fonts de La Caixa defensen aquest canvi alegant que la nova oficina de Sant Antoni serà més moderna i adaptada, i que a Calonge hi mantindran un caixer, que serà nou i d’última generació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Un any sense tu, Juli

Eren quarts de deu del vespre, que sopava amb dos amics quan em va trucar la seva parella per dir-me que en Juli Pedrero, que feia tres anys que lluitava contra el càncer, ens havia deixat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -