17.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Pressió dels comerciants de Calonge per evitar el tancament d’una oficina bancària

Les dificultats que la decisió del tancament poden causar als comerciants del nucli de Calonge, han motivat que s'iniciés una recollida de signatures amb l’objectiu que La Caixa reconsideri la seva postura.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal com informa El Punt Avui, la Caixa ha decidit clausurar la seva oficina de Calonge, i centralitzar les seves activitats a Sant Antoni. La idea de l’entitat bancària és remodelar el local que ja posseeix al nucli costaner, seguint els paràmetres de la política actual de gestió del negoci. Les dificultats que aquesta decisió poden causar als comerciants del nucli de Calonge han motivat que s’iniciés, ara fa uns dies, una recollida de signatures amb l’objectiu que La Caixa reconsideri la seva postura. Ja s’han recollit aproximadament 1.200 signatures, i l’entitat està valorant la possibilitat d’oferir el servei d’un gestor amb cita prèvia, per a que els veïns i comerciants calongins tinguin una figura presencial que els pugui atendre i ajudar en les gestions habituals, com per exemple canviar moneda. Aquesta és un possibilitat que encara s’està estudiant, ja que seria necessari disposar d’un local físic. La Caixa ha optat per tancar l’oficina de Calonge, i ubicar-hi en el seu lloc un caixer d’última generació, però això no sembla acontentar els veïns del nucli. Un comerciant de la vila, Lluís Armela, explica que la manca d’oficina a Calonge farà que els comerciants es vegin obligats a fer ús del transport públic o el vehicle particular per anar fins a Sant Antoni, donat que amb aquest tancament ja no quedarà cap més oficina bancària al nucli antic. Per la seva banda, fonts de La Caixa defensen aquest canvi alegant que la nova oficina de Sant Antoni serà més moderna i adaptada, i que a Calonge hi mantindran un caixer, que serà nou i d’última generació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -