17.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Paula Badosa s’acomiada de Wimbledon però guanya crèdit per al futur

És destacable de totes maneres la progressió de la begurenca, que fa poc va arribar a quarts de Roland Garros, i ara ha confirmat a Wimbledon que només li cal més experiència per situar el seu nom entre les grans del circuit.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La begurenca arribava als vuitens de final de Wimbledon amb el repte de reivindicar la seva candidatura en el nou ordre del panorama tennístic femení, però va sucumbir a la seva pròpia ansietat. Una llàstima, perquè sobre el paper no era una derrota que es donés per segura. Karolina Muchova, tot i fer un bon partit, va saber aprofitar els moments en què Badosa no girava prou rodó, fruit dels nervis. La Paula va començar el matx amb determinació i semblava que s’apuntaria el primer set amb solvència, però certes errades en moments puntuals van permetre que Muchova acabés emportant-se aquesta primera mànega. I va ser més per demèrits de Badosa, que jugava amb massa contenció quan veia que el marcador li era favorable. Després de guanyar per un ajustat 7-6, la txeca va ensumar la sang i es va imposar també en el segon set per 6-4, tancant el partit i la seva classificació per a quarts de final. És destacable de totes maneres la progressió de la begurenca, que fa poc va arribar a quarts de Roland Garros, i ara ha confirmat a Wimbledon que només li cal més experiència per situar el seu nom entre les grans del circuit. La mateixa Badosa assegurava, just després de caure davant Muchova, que no havia estat al seu nivell més òptim i que l’ànsia per guanyar li havia fet cometre errors impropis. Tot i aquesta derrota, i si tenim també en compte que l’herba no és la superfície a la qual està més avesada, sembla que l’experiència pot ser molt productiva per al seu futur – a més de fer-li escalar posicions en el rànquing mundial. La seva propera cita serà als Jocs Olímpics de Tòquio, on espera continuar aprenent i millorant.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -