15.1 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Paula Badosa ja és a quarts de final dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020

A quarts, ronda en la que a priori s'hauria d'haver enfrontat a la ídol local Naomi Osaka, se les haurà amb la txeca Vondrousova que ha derrotat contra pronòstic la japonesa.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ritme imparable de Paula Badosa a Tòquio. La de Begur ja és a quarts de final de la competició individual de tennis dels Jocs Olímpics, després de desfer-se de l’argentina Nadia Podoroska per 6-2 i 6-3 en poc menys d’una hora i mitja de partit. A quarts, ronda en la que a priori s’hauria d’haver enfrontat a la ídol local Naomi Osaka, se les haurà amb la txeca Vondrousova que ha derrotat contra pronòstic la japonesa.

Per contra, Badosa ha quedat eliminada dels dobles femenins just després de la seva victòria contra Podoroska. Fent parella amb Sara Sorribes, han sucumbit davant la parella Krejcikova-Siniakova per 6-2, 5-7 i 10-5 en un duel molt disputat.

Paula Badosa també jugarà els dobles mixtes, al costat de Pablo Carreño.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -