10.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

El Costa Brava comença avui la seva nova aventura

El Costa Brava debuta en la Primera Divisió Federació (antiga 2ªB) visitant l'UCAM Múrcia aquesta nit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Unió Esportiva Costa Brava, nom que té a partir d’ara la UE LLagostera després de reconvertir-se canviant de nom i d’escut i que jugarà al Municipal de Palamós els seus partits com a local, comença aquesta nit la seva singladura a la nova Primera Divisió Federació. Serà en la primera jornada de la competició (que s’ha iniciat aquest cap de setmana), i ho farà visitant l’UCAM Múrcia, un dels favorits per pujar a 2ª Divisió A.

Una nova categoria molt competitiva

La Federació Espanyola de Futbol té la intenció que aquesta Primera Divisió Federació (antiga 2ªB) esdevingui un esglaó previ al futbol professional, amb un format de competició innovador i exigent. Els 40 equips participants s’han dividit en dos grups de 20. Recordem que el Llagostera es va convertir en el Costa Brava precisament per a poder complir els requeriments d’aquesta nova categoria de la RFEF-especialment pel què fa a l’aforament del seu camp. El Costa Brava estarà enquadrat en el mateix grup que els catalans Barça B, Cornellà, Nàstic i Sabadell. Els campions de cada un d’aquests dos grups de 20 pujaran directament a segona divisió A, i les altres dues places per a la categoria de plata s’hauran de decidir en un play-off entre el segon i el cinquè classificat de cada grup. Per la part baixa, els classificats entre el 16è i el 20è lloc descendiran a la 2ª Divisió Federació. El tècnic del Costa Brava, Oriol Alsina, destacava que el seu equip necessitarà un lògic procés d’adaptació a la categoria degut al canvi de cicle que han fet, amb molts jugadors nous, i també pel fet d’aclimatar-se a la seva nova llar (el Municipal de Palamós).

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -