13 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Demà retorna la circulació a l’Avinguda S’Agaró de Platja d’Aro, però per poc temps

El dilluns 4 començaran les obres de canalització i sanejament del clavagueram de l'Avinguda de S'Agaró

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ara que ha acabat l’estiu, comencen les obres: malgrat en les properes setmanes es recuperarà la circulació normalitzada a les avingudes S’Agaró i Cavall Bernat de Platja d’Aro, durarà poc.

El primer cap de setmana d’octubre, dissabte 2 i diumenge 3, tancaran la circulació de l’Avinguda S’Agaró en motiu de la Trobada de Puntaires de Catalunya. I a més, el dilluns 4 començaran les obres de canalització i sanejament del clavagueram de l’Avinguda de S’Agaró. Tindran 4 fases fins a juny de 2022. D’aquesta manera, en el tram afectat en cada moment, no s’hi podrà circular en cap direcció, ni tampoc aparcar-hi. Ho explica Maurici Jiménez, alcalde de Platja d’Aro.

Pel que fa a l’Avinguda Cavall Bernat, el carrer estarà fins avui tallat al trànsit, en franges horàries puntuals, en els dos sentits circulació per la retirada dels elements temporals (bancs, tests, mòduls de formigó, etc.). Demà, 15 de setembre, es reobrirà el trànsit en els dos sentits i es recuperaran les places d’aparcament mantenint els espais actuals de càrrega i descàrrega.

Jiménez ha dit que aprofitaran aquestes pauses d’obres d’infraestructures per “posar a debat i treballar el model de tancament de les avingudes en els propers mesos una vegada acabada l’obra”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -