11.7 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

3.000 persones han gaudit de la sisena edició de Rumb(A) Palamós

El Festival ha ofert 5 concerts que promouen l'activitat musical, de qualitat, en diferents punts de la vila i per a tots els públics

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La sisena edició de Rumb(A) Palamós va posar punt i final el passat divendres amb l’actuació del prestigiós rumbero Miliu Calabuch, que va congregar prop d’un miler de persones al passeig del Mar. En l’edició d’enguany, hi han assistit 2.900 persones i el Festival s’ha consolidat com una activitat destacada que mostra els grups actuals de rumba catalana, és pensada per a tots els públics i es porta a terme a l’aire lliure i de manera gratuïta.

Un any més, aquest festival ha superat els objectius que s’havien proposat des de l’organització, programant un total de cinc actuacions rumberes, promovent una activitat musical, de qualitat, en diferents punts de la vila i per a tots els públics.

La programació de concerts es va iniciar el divendres 5 de juliol, amb l’actuació del grup de Maruja Limón, una de les poques formacions rumberes que està integrada en la seva totalitat per dones. Els concerts varen seguir el 12 de juliol amb el grup Rumb(a)nd Palamós, exclusiu del festival i format amb músics de renom de la rumba catalana, integrants d’altres formacions rumberes catalanes. Els músics que han integrat la nova formació són concretament: Rafalito Salazar; David Torras, Daniel Landry, i Marc Dantuvi, tots ells veus i guitarres; acompanyats per Naama Hernandez i Eva Sendarrubias, a les palmes i balladores.

El 19 de juliol va ser el torn de la formació de Bemba Saoco, el dia  20 de juliol la de la formació Dantuvi, dedicada molt especialment al públic infantil, i la de Miliu Calabuch que divendres passat va tancar la programació d’aquest any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -