20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

3 nedadores del Xaloc a les proves del FEDAS

Laia Bofill Àvila, Afra Pujol Barniol i Ana López Sánchez participaran en la preselecció en la modalitat de Natació amb Aletes

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El FEDAS (Federación Española de Actividades Acuáticas y Subacuáticas) de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió  durà a terme el dissabte 1 de maig la prova del Control Federativo Pre-selección en la modalitat de Natació amb Aletes. La convocatòria es farà a les instal·lacions esportives de Lloret de Mar i participaran tres nedadores de l’Aquàtic Club Xaloc de Sant Feliu de Guíxols: Laia Bofill ÀvilaAfra Pujol Barniol i Ana López Sánchez.

En aquesta ocasió, hi haurà representació de 17 clubs d’arreu de l’estat i un total de 77 nedadors que participaran en la prova coneguda com a TOP. Les nedadores del Xaloc, entrenades per Dani Campos, poden optar a realitzar aquesta prova perquè han aconseguit les marques mínimes en els passats campionats d’Espanya.  Les tres competiran en les diferents proves de distància i modalitats de superfície i bialetes.

► Laia Bofill Àvila
200 superfície (SF)
400 bialetes (BF)
50 superfície  (SF)

► Afra Pujol Barniol
800 superfície (SF)
1.500 superfície (SF)
400 superfície (SF)

► Ana López Sánchez
50 bialetes (BF)
100 bialetes (BF)
200 bialetes (BF)

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -