13 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

3,2 milions d’euros per l’última fase de reformes de l’Hospital del Baix Empordà

Després d'això, com que l'edifici ja no dona per més, han informat que cal plantejar un nou equipament i es descarta una ampliació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’hospital comarcal del Baix Empordà rebrà una inversió de 3.199.000 euros per dur a terme la seva última gran reforma a partir de l’octubre. Les obres, que s’han dividit en tres fases, ja encaren la seva recta final, en la que cal plantejar un nou equipament i es descarta una ampliació, ja que l’edifici ja no dóna per més i ja ha arribat al màxim de les seves possibilitats, segons ha informat Pere Rodríguez, director d’Enginyeria del centre al Punt Avui.

Aquesta última fase que s’iniciarà a l’octubre consistirà en una nova sala d’endoscòpies, una nova zona d’esterilització, la reforma de farmàcia i construcció de sales noves, dues de quirúrgiques i una nova sala a l’hospital de dia quirúrgic, la reforma de vestidors de quiròfans i la del taller de manteniment. Durant la segona fase, que ja s’està acabant, s’ha construït una nova cafeteria i s’ha rehabilitat l’accés de planza 0 i zones comunes, entre d’altres coses. L’Hospital, que s’ha estat modernitzant i reformant des del 1985, entrarà tornant de vacances en aquesta última fase però des de l’Ajuntament de Palamós ja s’ha avançat que s’estan estudiant terrenys on es pogués fer el nou equipament perquè aquest edifici ja no dóna per més.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Jordi Policarp: “Busco sortir de la zona de confort i plantejar-me nous reptes”

Jordi Policarp va presentar per últim cop el seu llibre "Santa innocència"
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -