13.1 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

Platja d’Aro celebra la 32a Festa de la Cervesa

Trentena-dos-ena edició de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro (pdf) del 4 al 6 i de l’11 al 13 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari, on els estands envolten el perímetre i en l’espai central hi ha instal·lades les taules i cadires per als visitants, i al fons l’escenari de les actuacions

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Platja d’Aro celebra la 32a edició de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro del 4 al 6 i de l’11 al 13 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari, on els estands envolten el perímetre i en l’espai central hi ha instal·lades les taules i cadires per als visitants, i al fons l’escenari de les actuacions.

L’accés al recinte és gratuït i s’hi poden tastar una trentena de marques i varietats nacionals, d’importació i de productors artesanals catalans. S’hi podrà adquirir la característica gerra de ceràmica i com a novetat d’enguany s’eliminen els de plàstic d’un sol ús: amb la primera consumició cal adquirir als estands un got reutilitzable per 1 euro, que es pot conservar o bé retornar en un espai específic on també es fa la devolució de l’import.

Durant set dies, els 25.000 visitants previstos, poden gaudir de la cervesa, la música i l’animació que caracteritzen aquesta celebració d’origen alemany que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro, organitzada per la regidoria de Turisme. L’Oktoberfest obre tots els dies a les 12.30 h del migdia, i tanca l’activitat a la una de la matinada, excepte els diumenge 6 i 13 d’octubre que ho farà a les 23 h. La inauguració és al capvespre de divendres 4 d’octubre amb la tradicional Punxada del Primer Barril.

A nivell musical actuaran a l’escenari principal The Country Revival Farmers, Stop 80, La Banda del Drac, Boogie-Woogie, Removida 80, Orquestra Girasol i La Band Gogh; i també ho faran diverses xarangues i grups d’animació Marxa Attacks, Brass The Gitano Band, Bufant Fort Street Band, Zampone Brass Band, Xaranga Damm-er i Cobla Tropic. Alhora els estands ofereixen també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de montaditos fins a entrepans, tot passant per altres especialitats pròpies de cada establiment. Hi participen els establiments locals Don Quijote, La Riera, El Rincón del Sevillano, Las Delicias, Gib’s El Asador i Zsa-ZSa, que tindran preus unificats per als productes més habituals. Els productors artesanals -La Selvaseria i Moska de Girona- tenen llibertat de preus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -